Over mij

Over mij

corne lukken 2017

Corné Lukken (1994) Werkzaam in de informatietechnologie en services. Ervaren met technieken zoals onder andere Java, PHP, jQuery, Scrum, Git, MySQL, HTML en Less (CSS).

Momenteel volg ik een opleiding software engineering op de HvA in Amsterdam met in de toekomst de passie om door te leren voor een universitaire opleiding.

Ik breng theorie graag de praktijk in, beginnend bij de laagste basis om een sterke fundering te maken waar veel opgebouwd kan worden.

Veel van mij praktijk ervaring zit in het gebruik van het bekende CMS systeem WordPress. Waar ik onder meer de implementatie van woocommerce of google analytics kan verzorgen. Met mijn oprecht enthousiasme  voor het ontwikkelen en creëren van ideeën  realiseer ik maatwerk applicaties naar eigen of andermans wens. Met mijn verreikende interesse sta ik open om nieuwe dingen te proberen of kennis op te doen over nieuwe of alternatieve technieken. Naast programmeer bekwaamheden heb ik ook kennis van ethiek, beveiliging en Linux.

Achtergrond

Oorspronkelijk ben ik, Corne Lukken. Geboren in Oostzaan een klein dorpje in de buurt van Amsterdam. Dit was echter niet voor lang op 4 jarige leeftijd zijn we verhuist naar Winkel een klein dorp in de buurt van Schagen.

Vanaf jongs af aan had ik al een grote interesse voor techniek en technologie, Waar andere buiten wouden voetballen zat ik liever binnen en schroefde een videorecorder uit elkaar. Dit is altijd al zo geweest ongeveer vanaf dat ik me kan herinneren en dat is nog steeds zo. Ondertussen heb ik veel kennis opgedaan over techniek en technologie en zijn grote passies voor programmeren, elektrotechniek, ethiek en security ontstaan.

Social Media

linkedin logo

twitter logo

facebook logo

Bekwaamheden

Diplomas

 • MBO applicatie ontwikkelaar niv4: Horizon college alkmaar – 10/3/2015

Certificaten

 • Microsoft Technology Associate: Software Development Fundamentals – 16 april 2014
 • Microsoft Technology Associate: Database Fundamentals – 26 juni 2013
 • Cisco CCNA Exploration: Routing Protocols and Concepts – 22 november 2013
 • Cisco CCNA Exploration: Network Fundamentals – 27 februari 2013
 • Aries Technology Certified Professional Technician – 3 juli 2012

Werkervaring

 • VERON – juli 2014 tot heden – vrijwilliger ICT-werkgroep
 • Bluedesk – april tot augustus 2015 – junior backend developer
 • DataBride Software B.V. – april 2013 tot december 2014 – medewerker

Stages


contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht